شرکت سیمان تهران در سال 1333 به عنوان سهامی خاص تاسیس شد و اولین واحد تولیدی این شرکت با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال ۱۳۳۵ مورد بهرهبرداری قرار گرفت. سیمان تهران در سال 1347 در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد؛ ستران جزو اولین نمادهای بورسی پذیرفته شده در این بازار است.
همانطور که در تصویر مشاهده میکنید هزینه تعمیرات و سایر هزینهها بیشترین سهم را در ترکیب بهای تمامشده سیمان تهران دارند.
نرخ فروش سیمان تهران در بورس کالا در محدوده 730 هزار تومان قرار دارد. به موجب قوانین جدید وضع شده، در صورت عدم معامله در کف قیمت، نرخها 5 درصد کاهش خواهند یافت.
معرفی
فولاد خوزستان اولین مجتمع تولید آهن و فولاد کشور به روش احیاء مستقیم و کوره قوس الکتریکی است که 12 فروردین 1368 افتتاح گردید. این شرکت با وسعت 3.8 کیلومتر مربع، در مجاورت شهر اهواز واقع شده است.
علت اصلی رشد سود فخوز در سال 1400 افزایش نرخ محصولات تحت تاثیر رشد قیمتهای جهانی و همچنین رشد قیمت دلار بوده که علیرغم کاهش مقدار فروش، مبلغ فروش حتی نسبت به دلار هم افزایش یافته است.
عمده هزینههای فولاد خوزستان مربوط به سربار تولید میباشد و دستمزد مستقیم پرسنل تولیدی بخش ناچیزی از هزینههای شرکت میباشد. عمده مواد مستقیم مصرفی شرکت مربوط به کنسانتره خریداری شده برای واحد گندلهسازی شرکت میباشد.
• شمش CIS 500 دلار
• اسلب CIS 550 دلار
• دلار نیما 27,000 تومان
شرکت ارتباطات سیار ایران سال 82 با حکم شورای عالی اداری از مخابرات ایران جدا گردید. این شرکت در تاریخ 29/11/1391 در بورس اوراق بهادار پذیرفته و معامله شد. عمده درآمد شرکت از محل ارائه خدمات مکالمه و اینترنت به مشترکین دائمی و اعتباری است.
با توجه به وضعیت نقدینگی شرکت، به نظر میرسد در سالهای آینده خبری از توزیع سود حداکثری در مجمع نباشد.
عمده درآمد عملیاتی شرکت مرتبط با درآمدهای اینترنت و مکالمه سیمکارتهای مشترکین اعتباری و دائمی است.
مطابق مصوبه سال 93، سقف نرخ هر دقیقه مکالمه سیمکارتهای اعتباری و دائمی به ترتیب 899 و 599 ریال تعیین گردید و تاکنون افزایش نرخ جدیدی رخ نداده است. در این سال نرخ تعرفه عادی اینترنت برای سیم کارتهای اعتباری و دائمی، 0.6 و 0.4 ریال برای هر کیلوبایت تعیین گردید.
به علت عدم رشد درآمدهای شرکت متناسب با تورم، هزینه مبتنی بر عملکرد به انداز هزینههای تورمی شرکت رشد نداشته است و سهم هزینههای تورمی از سهم هزینههای مبتنی بر عملکرد پیشی گرفته است.
با توجه به عدم افزایش نرخ مکالمات اپراتورهای تلفن همراه از سال 1393، درآمدهای عملیاتی متناسب با نرخ تورم رشد نکرده و در حال حاضر شرکت با مشکلات شدید نقدینگی روبرو شده است بهگونهای که هزینه مالی فصل به فصل افزایش یافته و نسبت جاری شرکت از بالای 3 به کمتر از 0.25 رسیده است.
• فروش سیم کارتهای دائمی و اعتباری تا پایان سال به ترتیب 26 و 105 میلیون عدد
• افزایش حقوق و دستمزد معادل 50 درصد
• تورم عمومی معادل 40 درصد
• رشد سرانه مکالمه سیمکارتهای دائمی و اعتباری به ترتیب 6.3 و 11 درصد
• رشد سرانه خدمات داده سیمکارتهای دائمی و اعتباری به ترتیب 27.5 و 27.6 درصد
• سرانه آبونمان مشترکین، مکالمات بینالملل و ... ثابت لحاظ گردیده است.
• اپراتورهای تلفن همراه با رقابت منفی، اینترنت خود را با مقادیر کمتر از سقف تعیین شده ارائه میدهند، اما اکنون با حذف بستههای ارزان به دنبال افزایش درآمد هستند. افزایش درآمد تا آنجایی ادامه خواهد داشت که استفاده اینترنت همراه برای مشترکین به صرفه باشد، چراکه در غیر اینصورت به اینترنتهای ثابت روی خواهند آورد یا مقدار مصرف خود را کنترل خواهند کرد و در دو حالت سرانه مصرف اینترنت و در نتیجه درآمد اپراتورهای همراه کاهش خواهد یافت.